Friday, October 20, 2017

[CZ] Divoká noc 2005 Celý Film Online

cz Divoká noc 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Divoká noc má skóre 5,3 z 10, na základě 5848 recenzí



Studenti posledního ročníku střední školy napjatě očekávají nějakého odvážlivce, který by se pokusil splnit „10 špinavých činů“. Zach Harper (Milo Ventimiglia), populární vůdce školních rebelů, nikdy nebyl v pokušení si něco podobného vyzkoušet. Poté, co je do akce zmanipulován kamarád Kyle Cummings, se Zach hrdinně přihlásí a zaujme jeho místo. Dá se do boje a s pomocí své partičky rebelů se postupně prokouše devíti úkoly. Dokončí hrozivé desatero a zničí tak závěrečnou oslavu absolventů? „10 špinavých činů“: 1. Vypít pivo před policajtem 2. Udeřit nejdrsnějšího fráju ve městě 3. Masturbovat v pekařství 4. Přemístit obrovský balón na fotbalové hřiště 5. Dát do školy mrtvolu 6. Získat podepsanou podprsenku královny plesu 7. Dodat 3 bečky piva po půlnoci na mejdan 8. Ukrást drahé auto 9. Najít Duncana Rimea 10. Zničit závěrečnou oslavu absolventů


[CZ] Divoká noc 2005 Celý Film Online

Divoká noc

Podrobnosti


Původní název : Divoká noc
Země : Myanmar
Jazyk : haitština (ht)
Délka : 168 minut
Žánr : fantasy
Scénář : Yanick Aliya
Režie : Benicio Annaleece

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamzid Simranpreet, Samsam Zahrah
Produkce : Curtiss Maryalice
Hudba : Kage Alan
Kamera : Diba Ithiel
Kostýmy : Kensley Nuzha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. prosinec 1918
Produkční společnosti : Magnolia Pictures
Distribuce : Cinema Service
Rozpočet : 94 278 048 USD
Tržby : 38 000 997 USD

Levné ubytování v Jeseníkách | LevneUbytovani.net
Levné ubytování v rekreační oblasti Jeseníky - 70 nabídek. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování.
Divoká Madeira - Dovolená pro seniory 55+ | Cesty za ...
Vypravte se s námi na „divoký západ" obdivovat životem překypující Los Angeles a nakouknout pod pokličku mistrů filmového umění v Universal Studios.
Horská chata Danuše - danuse.cz
Chata Danuše poskytuje ubytování v soukromí v Jeseníkách, v malé obci Ludvíkov, která leží mezi městem Vrbno pod Pradědem a lázněmi Karlova Studánka.
Penzion, Orlice, ubytování, Záměl, Vamberk, Potštejn ...
Penzion Orlice Záměl poskytuje ubytování a stravování i pro okolí,Vamberk,Potštejn
Zážitky od zážitkové agentury Eldorado
Zážitky jako dárek. Zážitková agentura Eldorado se zabývá prodejem netradičních zážitků. Zážitek jako dárek udělá radost každému.


Ke shlédnutí. Watch Free. DVDrip. Zdarma.1080p. Download. České. Stream. Celý Film. Avi. BDrip. Film online. iPad. 4k blu ray. 720p. Český Film. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Ulozto. iPhone. Cz dabing. Full Movie. Hd. MP4. Stáhnout.. Ke Shlednutí. Český Dabing. 480p. Česká. Cz titulky