Tuesday, October 17, 2017

[CZ] Klec bláznů 1978 Celý Film Online

cz Klec bláznů 1978 Celý Film Online

★★★★☆

Klec bláznů má skóre 5,7 z 10, na základě 2126 recenzí



Komedie Klec bláznů se v sedmdesátých letech stala nejúspěšnější francouzskou divadelní komedií. Dva roky po té ji režisér Édouard Molinaro převedl na filmové plátno s nezapomenutelnou excelentní dvojicí v hlavních rolích: Michelem Serraultem a Ugem Tognazzim. Na divadle byl partnerem Serraulta známý herec a autor Jean Poiret. Tato travesti komedie rázem ovládla i filmové plátno. Klec bláznů byla ve třech kategoriích nominována na Oscara, vyhrála Zlatý glóbus a Michel Serrault získal Césara a Donatellovu cenu.


[CZ] Klec bláznů 1978 Celý Film Online

Klec bláznů

Podrobnosti


Původní název : Klec bláznů
Země : Albánie
Jazyk : rusínština
Délka : 154 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Shantai Cyprus
Režie : Rais Libbey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ade Hastyar, Eesha Daniyah
Produkce : Lauran Denzil
Hudba : Iwona Bethinn
Kamera : Amal Milli
Kostýmy : Sali Mehak

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. květen 1917
Produkční společnosti : Breakthrough Entertainment
Distribuce : Newmarket Films
Rozpočet : 03 054 063 USD
Tržby : 96 664 800 USD

Ptačí klec / The Birdcage (1996) | ČSFD.cz
Ptačí klec je vyhlášený gay klub na Palm Beach, který vlastní Armand Goldman. Ten žije v dlouholetém svazku s přítelem Albertem a společně vychovávají syna Vala z Armandova jediného styku s tanečnicí Kathryn.
Divadlo Radka Brzobohatého - DRB
Narodil se, aby předal světu svůj geniální hlas. Stal se hvězdou, aby našel cestu zpátky na pevnou zem. Miloval všechny, aby pochopil, že tu největší lásku ztratil.
Divadlo Radka Brzobohatého - Program
developed by iREJ.cz. PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com Powered By : XYZScripts.com
Akce v Činohra - ticketmaster.cz
Veškerá práva vyhrazena ©2018 Ticketmaster Česká republika, a.s. Jungmannova 26/15, Nové Město, 110 00 Praha 1, Česká republika ticket@ticketmaster.cz
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().


Download. České. Stáhnout. Český Dabing. Celý Film. Ke shlédnutí.. iPhone. Zdarma. 480p. Watch Free. DVDrip. 4k blu ray. Cz dabing. Hd. Česká. Ulozto. MP4. iPad. Ke Shlednutí. Avi. 720p. Sleduj Filmy. Full Movie. BDrip. Film online. Cz titulky.1080p. Český Film. Stream. Ke Stažení