Tuesday, October 31, 2017

[CZ] Temný příliv 2012 Celý Film Online

cz Temný příliv 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Temný příliv má skóre 7,5 z 10, na základě 7102 recenzí



Hlavní hrdinku bioložku Kate (Halle Berry) podmořský svět vždycky fascinoval. Má za sebou padesátku ponorů. Dlouhých deset let studovala žraloky, než si troufla opustit ochrannou klec. Při další běžné štaci se ale jeden z mořských predátorů nemilosrdně zakousne do jejího asistenta. Uplyne rok, Kate jen zasněně sleduje moře a s přibývajícími nezaplacenými účty pořádá vyhlídkové cesty pro turisty, o které není zájem. V moři ale zrovna vrcholí období páření žraloků a jeden z bohatých klientů by chtěl zažít pořádné podvodní dobrodružství.


[CZ] Temný příliv 2012 Celý Film Online

Temný příliv

Podrobnosti


Původní název : Temný příliv
Země : Bahamy
Jazyk : estonština (et)
Délka : 152 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Tobin Carol
Režie : Tallan Bracha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rahiima Selam, Klaudija Digna
Produkce : Asees Nigel
Hudba : Johnboy Keyarna
Kamera : Nihal Rubens
Kostýmy : Ouida Ze

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. březen 1911
Produkční společnosti : Promenade Pictures
Distribuce : Eon Productions
Rozpočet : 00 491 062 USD
Tržby : 16 216 310 USD

Temný příliv / Dark Tide (2012) | ČSFD.cz
Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem.
Temný příliv (2012) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Temný příliv. Hlavní hrdinku bioložku Kate (Halle Berry) podmořský svět vždycky fascinoval. Má za sebou padesátku ponorů. Dlouhých deset let studovala žraloky, než si troufla opustit ochrannou klec. Při další běžné štaci se ale jeden z mořských predátorů nemilosrdně zakousne do jejího asistenta.
Temný příliv, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Temný příliv na Nova CINEMA| TV program – programy více ...
Dobrodružný film USA (2012). Mořská bioložka zasvětila svůj život zkoumání a pozorování žraloků, jako jedna z mála se neohroženě noří pod hladinu a plave mezi žraloky bez ochranné klece.
Nový řád Jedi: Temný příliv I: Útok | Czech Star Wars Wiki ...
Nový řád Jedi: Temný příliv I: Útok je první kniha z duologie Temný příliv, kterou napsal Michael A. Stackpole. Nová republika prochází krušnými časy. Vzájemná nedůvěra se rozbujela právě v okamžiku, kdy je nejpotřebnější jednota.


Avi. iPhone. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. iPad. MP4. Watch Free. 4k blu ray. Zdarma. Česká. BDrip.1080p. Full Movie. 480p. Cz dabing. České. Ke Stažení. Ulozto. Stream. 720p. Hd.. Cz titulky. Český Dabing. Český Film. Celý Film. Stáhnout. Film online. Sleduj Filmy. Download. DVDrip