Saturday, November 25, 2017

[CZ] Arsen Lupin - zloděj gentleman 2004 Celý Film Online

cz Arsen Lupin - zloděj gentleman 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Arsen Lupin - zloděj gentleman má skóre 7,1 z 10, na základě 0933 recenzí



Zloděj džentlmen, dobrodruh, svůdce a chameleón, jehož umění převleku ohromovalo jeho přátele, nepřátele i oběti. Tento příběh slavného zloděje odhaluje důležité aspekty jeho mladosti, které zůstávali zahalené tajemstvím, ale byli příčinou jeho pozdější zlodějské kariéry. Jeho šťastné dětství skončilo poté, kdy ho rodinné intriky vyhnali z domova. Už jako chlapec totiž pomohl svému otci ukrást vzácný náhrdelník, ale otce na útěku někdo zavraždil. Mladík se tedy rozhodnul jít v jeho šlépějích a věnovat se zlodějskému řemeslu, ale přestože žije mimo zákon a nepřijímá morální kodex společnosti na prahu průmyslové revoluce, nikdy se nesnížil k vraždě. Bohatým dámám bere všechno cenné a blýskavé s hrdostí Robina Hooda, dedukcí Sherlocka Holmese a šarmem Dona Juana, a před zákonem se vždy skryje na zámku své krásné milenky Clarisse. Osud však dostihne také jeho, a Arsene bude potřebovat všechen svůj talent, když se díky své pověsti stane hlavním podezřelým ze spáchání série krádeží a vražd.


[CZ] Arsen Lupin - zloděj gentleman 2004 Celý Film Online

Arsen Lupin - zloděj gentleman

Více informací


Původní název : Arsen Lupin - zloděj gentleman
Země : Nigérie
Jazyk : namaština
Délka : 166 minut
Žánr : film noir
Scénář : Feisal Atakan
Režie : Fabienne Odinakachukwu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nargas Sohana, Kisanet Neveah
Produkce : Joshika Aaraiz
Hudba : Sammi Tobia
Kamera : Saaqib Conall
Kostýmy : Diyon Tamarra

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. září 1971
Produkční společnosti : Rok Studios
Distribuce : Three Mills
Rozpočet : 56 728 358 USD
Tržby : 74 159 999 USD

Arsen Lupin - zloděj gentleman / Arsène Lupin ... - ČSFD.cz
Film "Arsene Lupin: Zlodej gentleman" sa chce za každú cenu tváriť náramne bombasticky. Akčne dobrodružno-historická romanca natočená v coolovom hollywoodskom štýle. Niečo podobné už dlhé roky pomerne úspešne praktizuje francúzky režisér a scénarista Luc Besson, takže si jeho krajan Jean-Paul Salomé povedal, že sa pokusi ísť tou istou cestou.
Arsen Lupin – zloděj gentleman – FilmyOn.cz
Zloděj džentlmen, vášnivý dobrodruh, nenapravitelný svůdce a chameleón, jehož umění převleku ohromovalo jeho přátele, nepřátele i oběti. Tento nový příběh slavného zloděje odhaluje důležité aspekty jeho mladosti, které zůstávali zahalené tajemstvím, ale byli příčinou jeho pozdější zlodějské kariéry.
Arsen Lupin - zloděj gentleman (2004) online ke zhlédnutí ...
Arsen Lupin - zloděj gentleman Zloděj džentlmen, vášnivý dobrodruh, nenapravitelný svůdce a chameleón, jehož umění převleku ohromovalo jeho přátele, nepřátele i oběti. Tento nový příběh slavného zloděje odhaluje důležité aspekty jeho mladosti, které zůstávali zahalené tajemstvím, ale byli příčinou jeho pozdější zlodějské kariéry.
Arsène Lupin - zloděj gentleman – Wikipedie
Arsène Lupin – zloděj gentleman na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Arsène Lupin – zloděj gentleman (v originále Arsène Lupin) je francouzsko-španělsko-italsko-britský koprodukční hraný film z roku 2004, který režíroval Jean-Paul Salomé podle vlastního scénáře.
Film Arsen Lupin - zloděj gentleman online | Serialos.eu
Nejsledovanější světové seriály a filmy zcela zdarma a bez omezení na jednom místě online.


Ke shlédnutí.. Český Film. Česká. MP4. Celý Film. Stream. Stáhnout. 480p. Avi. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Cz dabing. Download.1080p. DVDrip. Ulozto. Cz titulky. Český Dabing. iPad. Hd. 720p. Ke Shlednutí. BDrip. České. Film online. iPhone. Watch Free. Zdarma. Full Movie. 4k blu ray