Wednesday, November 29, 2017

[CZ] LOL 2008 Celý Film Online

cz LOL 2008 Celý Film Online

★★★★☆

LOL má skóre 5,7 z 10, na základě 4710 recenzí



Ve slovníku internetem žijící mládeže znamená zkratka „lol“ kopec legrace a metrák veselosti navrch. Stejně tak se ovšem za spojením těchto tří písmen může skrývat lidská bytost. A patnáctiletá francouzská dívka Lola, které všichni její přátelé přezdívají Lol, rozhodně lidská bytost je. Jen do smíchu jí momentálně moc není. Její prozatím pozvolné a plaché rozkoukávání se po krajině lásky narazilo na první velkou překážku. Končí prázdniny, měla by se začít těšit do dalšího roku na střední škole, ale jediné, co se Lole momentálně honí hlavou, jsou problémy s jejím klukem Arthurem. Právě se totiž přiznal, že Lolu nedávno podvedl a dívka netuší, jak se s tím vyrovnat. Pomoc ani radu bohužel nenalézá ani u své matky Anny, kterou hraje nestárnoucí kráska Sophie Marceauová.


[CZ] LOL 2008 Celý Film Online

LOL

Více informací


Původní název : LOL
Země : Pákistán
Jazyk : nizozemština (nl)
Délka : 146 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Zein Lada
Režie : Anshdeep O'Shea

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saimon Rawdah, Tarron Steffan
Produkce : Liyaanah Karha
Hudba : Merryn Katryn
Kamera : Esmie Fynlee
Kostýmy : Navena Dionis

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. květnu 1946
Produkční společnosti : Players-Lasky
Distribuce : Guacamole Films
Rozpočet : 98 704 891 USD
Tržby : 93 319 460 USD

Vítej v League of Legends
Vstup do světa LoL Staň se legendou Hraj zdarma. Obehraj a přechytrač soupeře. Ať už dáváš přednost hře o samot ...
Animátorská dílna LoL - Svět League of Legends
Animace je jedním ze způsobů, jakým světě Runeterry vdechujeme život a prohlubujeme váš vztah se šampiony ve Žlebu. Zároveň to je neustále se vyvíjející řemeslo.
Nidalee runy pro - League of Legends
Analyzujeme miliony LoL her každý den abychom získali statistiky šampionů, sestavy, buildy & umístění Vyvolávačů. Statistiky šampionů, oblíbenost, procento výher, nejlepší předměty a kouzla. Týmová umístění.
LOL / LOL (Laughing Out Loud) ® (2008) | ČSFD.cz
Ve slovníku internetem žijící mládeže znamená zkratka „lol“ kopec legrace a metrák veselosti navrch. Stejně tak se ovšem za spojením těchto tří písmen může skrývat lidská bytost. A patnáctiletá francouzská dívka Lola, které všichni její přátelé přezdívají Lol, rozhodně lidská bytost je.
LoL Status (@lolstatus) | Twitter
Nejnovější tweety od uživatele LoL Status (@lolstatus). This page will be closing on Sept 10.


Cz titulky. Ke Stažení.1080p. Full Movie. BDrip. Český Dabing. Download. Celý Film. Film online. Hd. Stream. Ke Shlednutí. Zdarma. iPad. Avi. Česká. Sleduj Filmy. 480p. Ke shlédnutí. iPhone. Český Film.. Cz dabing. Watch Free. 720p. 4k blu ray. Ulozto. DVDrip. České. MP4. Stáhnout