Thursday, June 28, 2018

[CZ] Aligátor 1980 Celý Film Online

cz Aligátor 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Aligátor má skóre 8,1 z 10, na základě 3424 recenzí



Když byla Marisa Kendall (Robin Riker) malá holčička, koupili jí rodiče v zoo malého aligátora. Jenže pak se otec jednou naštval a mazlíčka spláchl do záchodu. Po letech, když z Marisy vyrostla uznávaná herpetoložka aligátor vyráží lovit do ulic, jelikož stoky mu už nejsou schopné nabídnout dostatek potravy. Jedině místní perspektivní kádr seržant David Madison (Robert Forster) tuší, že se zvířetem není vše v pořádku. Aligátor není jen tak nějaký obyčejný aligátor, ale dvanáct metrů měřící a tunu vážící bestie vykrmená produkty místního nelegálního výzkumu růstových hormonů. Do všeho navíc zasahuje zkorumpovaný starosta (Jack Carter) otvírající nový zábavní park přímo v aligátorově lovišti. Boj s byrokratem začíná a nebude o nic jednodušší než boj s hladovým aligátorem.


[CZ] Aligátor 1980 Celý Film Online

Aligátor

Podrobnosti


Původní název : Aligátor
Země : Kiribati
Jazyk : sesotho (st)
Délka : 140 minut
Žánr : akční
Scénář : Kiaan Josias
Režie : Shuhena Tayyeba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hadara Zarra, Parmeet Sanya
Produkce : Marline Saneela
Hudba : Ebrar Halden
Kamera : Arshaan Eijaz
Kostýmy : Zuwena Lincoln

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. říjen 1976
Produkční společnosti : Worldview Entertainment
Distribuce : Sil-Metropole
Rozpočet : 61 210 801 USD
Tržby : 56 242 290 USD

Aligátor severoamerický – Wikipedie
Aligátor severoamerický či aligátor americký, aligátor mississippský nebo aligátor štikohlavý (Alligator mississippiensis) je jeden ze dvou žijících druhů aligátorů, zástupce čeledi aligátorovitých (Alligatoridae).
Aligátor čínský – Wikipedie
Popis. Jak už z jeho názvu plyne, žije pouze v Číně a to v oblastech podél řeky Jang-c’-ťiang (provincie Ťiang-su, Če-ťiang a An-chuej).Je podstatně menší než jeho nejbližší příbuzný aligátor severoamerický (Alligator mississippiensis), jelikož dorůstá délky pouze do 2 m.
Aligátor - Home | Facebook
Aligátor. 112 likes · 22 talking about this. Oficiální Facebook stránka kapely Aligátor.
Mobilní telefony nejen pro seniory | ADART COMPUTERS s.r.o.
Mobilní telefony nejen pro seniory, s funkcí odeslání vlastní polohy telefonu. DualSIM telefony. Odolné mobilní telefony. Příslušenství k mobilním telefonům.
Aligátor / Alligator (1980) | ČSFD.cz
Když byla Marisa Kendall (Robin Riker) malá holčička, koupili jí rodiče v zoo malého aligátora. Jenže pak se otec jednou naštval a mazlíčka spláchl do záchodu.


Ke shlédnutí. Zdarma. Česká. České. Watch Free. Full Movie. Download.1080p. Film online. Hd. 4k blu ray. iPad. 720p. Stream. Ke Shlednutí. Český Film. 480p. Ulozto. Sleduj Filmy. Celý Film. BDrip. Stáhnout. Cz dabing. DVDrip. iPhone.. Ke Stažení. Avi. Cz titulky. Český Dabing. MP4