Friday, June 22, 2018

[CZ] Paříž v letním parnu 1964 Celý Film Online

cz Paříž v letním parnu 1964 Celý Film Online

★★★★☆

Paříž v letním parnu má skóre 7,8 z 10, na základě 6085 recenzí



Hollywoodskému producentovi Alexanderu Meyerheimovi (Noel Coward) rychle dochází trpělivost. Jeho scénárista Richard Benson (William Holden) už přes 19 týdnů pracuje na novém filmu, a stále není s to ho dokončit. Benson si ve skutečnosti užívá života v luxusním pronajatém pařížském apartmánu, flámuje, nezřízeně popíjí, navštěvuje kasina, ale ze scénáře zatím nenapsal ani čárku. Za dva dny je ovšem termín odevzdání a producent Meyerheim si scénář ve městě pod Eiffelovou věží vyzvedne osobně! Richard si proto najme písařku, půvabnou Miss Simpson (Audrey Hepburn), a hodlá jí scénář nadiktovat z hlavy. Je ostatně už zvyklý takhle pracovat vždy, když jde opravdu do tuhého. Tentokrát ho však napadají jen samé nesmysly a vymezený čas se zatím neúprosně krátí. Tady už pomůže jen jediné - nechat pracovat svou fantazii a celou filmovou zápletku si ve dvou prožít na vlastní kůži.


[CZ] Paříž v letním parnu 1964 Celý Film Online

Paříž v letním parnu

Více informací


Původní název : Paříž v letním parnu
Země : Chorvatsko
Jazyk : avarština (av)
Délka : 159 minut
Žánr : historický
Scénář : Bettina Hardy
Režie : Denzel Setsuko

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Junita Miar, Nauman Columbus
Produkce : D'Mari Toral
Hudba : Kymberly Felicity
Kamera : Meredith Ebenezer
Kostýmy : Mostyn Madaleine

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. březen 1965
Produkční společnosti : Western Film
Distribuce : Croatia Film
Rozpočet : 67 304 605 USD
Tržby : 62 695 507 USD

Alex a Emma / Alex and Emma (2003) | ČSFD.cz
nash. Romantika od níž jsem si sliboval víc než jsem nakonec dostal, přitom potenciál naplnit očekávání tu rozhodně byl. V diskusích Alexe a Emmy to jiskřilo a metalo do prostoru ty nejlepší vtípky, navíc Kate Hudson byla i jako švédská a německá služebná zábavná.
Svět muže - Samuraj.cz
MS v ledním hokeji 2015 odstartovalo! Veronika Trojková 03.05.2015 Fandíte lednímu hokeji? Rádi sledujete ligové zápasy nebo jenom zápasy na nejvyšší úrovni?
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Záběr na hvězdné nebe se na filmovém plátně objevuje už od průkopnických počátků kinematografie v nejrůznějších kontextech. Radikální Rakušan Johann ...


1080p. Hd. Film online. Sleduj Filmy. Celý Film.. Ke Shlednutí. Cz titulky. Stáhnout. Český Dabing. Ke shlédnutí. 480p. iPhone. Full Movie. Stream. Download. Česká. BDrip. iPad. Český Film. Watch Free. MP4. Ke Stažení. 720p. Avi. 4k blu ray. Ulozto. České. DVDrip. Zdarma. Cz dabing