Saturday, June 30, 2018

[CZ] Hlupák 2014 Celý Film Online

cz Hlupák 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Hlupák má skóre 7,7 z 10, na základě 9779 recenzí



Hlupák je film o obyčejném poctivém opraváři, který zjistí, že ještě tuto noc se pravděpodobně zhroutí panelák, ve kterém žije osm set obyvatel. Všichni musí být okamžitě evakuováni, takže se s tím, pochopitelně a logicky, rozhodně něco udělat. Narazí však na neuvěřitelnou pasivitu, odpor a ignoranci byrokratického systému. Jeho noční odysea, to je tvrdý boj s velkými oběťmi a malými vítězstvími, ve kterém nikdo nechce přiznat vinu, ani převzít odpovědnost.


[CZ] Hlupák 2014 Celý Film Online

Hlupák

Více informací


Původní název : Hlupák
Země : Švýcarsko
Jazyk : tonžština (to)
Délka : 144 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Nedw Yan
Režie : Balqis Tashia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kailon Aymie, Mantej Toryn
Produkce : Jerilyn Asa
Hudba : Matthews Benedict
Kamera : Kany Elba
Kostýmy : Zuwena Rianah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. únor 1967
Produkční společnosti : Merton Park
Distribuce : Diantong Film
Rozpočet : 92 451 892 USD
Tržby : 01 241 268 USD

Divadelní společnost Fr. Kreuzmanna
VÍTÁME VÁS NA STRÁNKÁCH DIVADELNÍ SPOLEČNOSTI FR. KREUZMANNA „Divadlo je pro mne čím dál, tím víc o SETKÁVÁNÍ SE. O setkávání se s lidmi, se kterými inscenaci připravujeme,
Včelky samotářky
Vítejte ve svět polozapomenutých tvorečků, ve světě včelek samotářek. Včely samotářky často unikaj í i pozornosti „profesionálních“ včelařů, natož pak "obyčejných" lidí.
iveta. - profil uživatele
kouzlo (39) - Hledá se muž na vážný vztah, takový co rád povídá, ale i naslouchá, cestuje, směje se, takový se kterým bych mohla sdílet všechno krásné, ale i to co život přináší.
Citáty, motta - Citát.cz
Napoleon Bonaparte. Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu – je sám se sebou vždy spokojený
Nikdy nejsme sami_bckst foto_hi res.rar | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


DVDrip. Ke Stažení. Česká. Ulozto. 720p. Stáhnout. 4k blu ray. iPhone. iPad. BDrip. Ke Shlednutí. Download. Ke shlédnutí. Cz titulky. Český Film. Hd. Avi. Watch Free. Stream. České. Celý Film.. Sleduj Filmy. Cz dabing. Zdarma. 480p. Film online. Full Movie. Český Dabing. MP4.1080p