Friday, June 22, 2018

[CZ] Velký Jake 1971 Celý Film Online

cz Velký Jake 1971 Celý Film Online

★★★★☆

Velký Jake má skóre 5,8 z 10, na základě 5271 recenzí



Píše se rok 1909, na východě USA se poměry už zcela zcivilizovaly, jihozápad země ale stále připomíná staré divoké časy. Přesvědčí se o tom i na ranči McCandlesů nedaleko mexické hranice, který je přepaden bandity. Ti po sobě zanechávají doslova spoušť, spoustu zabitých a unášejí majitelčina vnuka, za nějž požadují rovný milion dolarů. Marta McCandlesová má jasno: na hrubý pytel patří hrubá záplata. A tak posílá pro nejslavnějšího pistolníka jihozápadu Jakea McCandlese, svého bývalého muže. Následující vývoj ukáže, že to byla dobrá volba, má-li někdo šanci kluka banditům vyrvat, je to právě on. Civilizované prostředky v tomto kraji totiž ještě skutečně nenajdou své uplatnění, tady se na to musí postaru.


[CZ] Velký Jake 1971 Celý Film Online

Velký Jake

Podrobnosti


Původní název : Velký Jake
Země : Burundi
Jazyk : mamesština
Délka : 165 minut
Žánr : historický
Scénář : Khola Diondre
Režie : Aros Shahzadi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thaniya Zavannah, Antonis Faryl
Produkce : Hasanayn Boadicea
Hudba : Saniah Tilda
Kamera : Ragad Tessie
Kostýmy : Sadhbh Corinna

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. květnu 1973
Produkční společnosti : Rising Sun
Distribuce : Atopia
Rozpočet : 44 797 073 USD
Tržby : 64 948 298 USD

Láska(vý) projekt by KRISTYNA on Instagram: “Umíš si ...
5,612 Likes, 26 Comments - Láska(vý) projekt by KRISTYNA (@zanormalniholky) on Instagram: “Umíš si představit život bez vlásků, řas i obočí? Jaké to asi pro holku je, když v dospívání přijde…”
Kormorán velký – Wikipedie
Kormorán velký (Phalacrocorax carbo) je tažný pták z čeledi kormoránovitých.Dorůstá délky 90cm s rozpětím křídel 140cm - 150cm. Typická hmotnost se pohybuje mezi 1500g - 3100g.
Velký přehled: za týden vyjde velký update Windows 10 ...
Microsoft se letos zavázal vydávat každý rok dvě velké aktualizace systému Windows 10. Jarní aktualizace nesla Creators Update a přinesla do systému spoustu novinek pro tvořivé uživatele, podzimní aktualizace se bude jmenovat prakticky stejně (Fall Creators Update), vypuštěna bude příští týden 17. října a přinese změny ...
Rozhledna Velký Kosíř – Haná jako na dlani
Přijďte si vychutnat krásný výhled na Hanou z rozhledny na jejím nejvyšším bodě - Velkém Kosíři.
Fit Studio Kolovraty, Praha 10
Fit Studio Kolovraty Praha 10 nabízí lekce jógy, pilates, aerobik, flowin, tabata, formování postavy, fitbox, trx a dětské kurzy karate a moderního tance.


. Zdarma. Český Film. 4k blu ray. MP4. iPhone. DVDrip. Download. Cz dabing. Cz titulky. Ke shlédnutí. 720p. Full Movie. 480p.1080p. Hd. Ke Stažení. iPad. Český Dabing. Ke Shlednutí. BDrip. Česká. Stáhnout. Avi. Film online. Celý Film. Ulozto. České. Stream. Watch Free. Sleduj Filmy