Saturday, August 11, 2018

[CZ] Bronco Billy 1980 Celý Film Online

cz Bronco Billy 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Bronco Billy má skóre 6,1 z 10, na základě 1066 recenzí



Bronco Billy McCoy v podání nestárnoucího klasika Clinta Eastwooda je už deset let hrdým majitelem malého kočovného westernového cirkusu. A i když se z něho díky krocení koní a pouťovým přestřelkám nestal boháč, vždy byl schopný udržet svou show z Divokého západu jakž takž nad vodou. Jeho zaměstnanci ho mají rádi a jediný problém, který musí kočovná revue neustále řešit, je shánění nových Broncových asistentek – jen málokterá dívka totiž vydrží, aby na ni dennodenně někdo házel nože a pálil z koltu. Nyní se ale zdá, že Broncův cirkus konečně narazil na tu pravou. Pohledná Antoinette, kterou hraje Eastwoodova dlouholetá životní partnerka Sondra Lockeová, má nejen kuráž, ale i dostatečně ostrou vyřídilku, aby svého šéfa zkrotila. Tento značně nesourodý pár, opředený nejedním tajemstvím, se pokusí najít k sobě cestu v příjemné komedii z netradičního prostředí kočovného varieté, kde i málo stačí k tomu, aby lidé mohli být šťastní.


[CZ] Bronco Billy 1980 Celý Film Online

Bronco Billy

Více informací


Původní název : Bronco Billy
Země : Moldavsko
Jazyk : zabana
Délka : 147 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Eduard Evalin
Režie : Kaylem Lanre

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Teira Kyanna, Jahnavi Daniyah
Produkce : Edwin Amali
Hudba : Renzo Ashalina
Kamera : Davion Shelba
Kostýmy : Anraj Kern

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1925
Produkční společnosti : DMG Entertainment
Distribuce : Saga Studios
Rozpočet : 35 769 450 USD
Tržby : 16 743 050 USD

Americký sniper – Wikipedie
Americký sniper (v anglickém originále American Sniper, česky Americký odstřelovač) je americký životopisný film z roku 2014. Natočil jej režisér Clint Eastwood.
Clint Eastwood | ČSFD.cz
„Miluji každý aspekt filmové torby.“ Vysoká postava a tvář ostrých rysů herce, proslaveného ze světa málomluvných westernů či policajtských thrillerů.
Mistři zastavárny / Pawn Stars (TV pořad) (2009 ...
Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Dobrodružné filmy online ke shlédnutí na sosac.tv
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Akční filmy online ke shlédnutí na sosac.tv


. Český Dabing. Full Movie. Ulozto. Český Film. Watch Free. Stáhnout. Ke Shlednutí. Cz dabing. Zdarma. MP4. BDrip. Cz titulky. DVDrip. 480p. iPhone. iPad. 4k blu ray. Film online. Download.1080p. Ke Stažení. Hd. Sleduj Filmy. Česká. Stream. Avi. České. Celý Film. 720p. Ke shlédnutí