Saturday, August 11, 2018

[CZ] Hra na lásku 2012 Celý Film Online

cz Hra na lásku 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Hra na lásku má skóre 8,6 z 10, na základě 1999 recenzí



Starý muž a mladá dívka se setkají v Tokiu. Ona o něm nic neví, on si myslí, že ji snad kdysi znal. On ji pozve k sobě domů, ona mu nabídne své tělo. Pavučina bizarního vztahu, trvajícího pouhých čtyřiadvacet hodin, je však velmi spletitá a ani jeden z hrdinů neví, jaké budou následky jejich setkání.


[CZ] Hra na lásku 2012 Celý Film Online

Hra na lásku

Podrobnosti


Původní název : Hra na lásku
Země : Mexiko
Jazyk : kirundi (rn)
Délka : 143 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Jenner Farren
Režie : Sulieman Ates

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hayden Tooba, Dov Monai
Produkce : Liyanah Takara
Hudba : Mahboob Leonardo
Kamera : Eleanore Beyla
Kostýmy : Randal Allysia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. srpen 1988
Produkční společnosti : Pinewood Studios
Distribuce : Heritage Film
Rozpočet : 21 724 636 USD
Tržby : 95 776 050 USD

Hra na lásku / Like Someone in Love (2012) | ČSFD.cz
Hra na lásku, závěrečná sklizeň výjimečné, vždy nepředvídatelné a ve všech ohledech triumfální 40leté kariéry, je posledním celovečerním filmem velikána íránského filmu Abbáse Kiarostamího.
Hra na lásku / La stanza del vescovo (1977) | ČSFD.cz
Hra na lásku je dlouhý, pomalu plynoucí film, odehrávající se v nádherném prostředí na a v okolí jezera Maggiore. Viděno v italském originále s anglickými titulky, a pro všechno výše shrnuté i další neuvedené klady jasný tip pro filmový klub ČT.
Hra na lásku - Zuzana Francková | Jasminka.cz
Zákazníci s knihou Hra na lásku kupují: Alena Jakoubková: Ideální manžel z nebe nespadne Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a biologické hodiny bijí na poplach.
Hra na lásku 2012 Film (64%) | Filmer.cz
Popis filmu Hra na lásku 2012. Starý muž a mladá dívka se setkají v Tokiu. Ona o něm nic neví, on si myslí, že ji snad kdysi znal. On ji pozve k sobě domů, ona mu nabídne své tělo.
hra - MatsChristiana's World
„Je to jen hra na lásku,“ řekl, když tmavé oči pohlédly do jeho. „Pojď ji prožít...“ Konec jeho slova zanikl v hlasitém Haldirově zasténání, když rozvázal tkanice jeho nohavic a uvolnil z jejich zajetí vzrušené pohlaví, aby jej polaskal.


Avi. Zdarma. Hd. BDrip. Česká. iPhone. Cz titulky. Download. Český Dabing. 480p. Ulozto. iPad. Cz dabing. 4k blu ray. MP4. Watch Free. České..1080p. Ke shlédnutí. Stream. Stáhnout. DVDrip. Sleduj Filmy. 720p. Český Film. Full Movie. Celý Film. Ke Shlednutí. Film online. Ke Stažení