Monday, August 6, 2018

[CZ] Projekt X 1987 Celý Film Online

cz Projekt X 1987 Celý Film Online

★★★★☆

Projekt X má skóre 8,2 z 10, na základě 8324 recenzí



Mladá stipendistka Terri pracuje na katedře psychologie univerzity ve Wisconsinu s mladým šimpanzem Virgilem, kterého s úspěchem učí posunkovou řeč. V důsledku ukončení stipendia však musí Terri práci přerušit a Virgil je odvezen do výzkumného střediska strategických zbraní na Floridě. Sem přichází jako instruktor také mladý pilot Jimmy Garrett, který je sem převelen za porušení kázně. Oba nováčci se brzy spřátelí, Virgil se sice pokouší komunikovat posunkovou řečí, Jimmy ovšem nechápe. Když Jimmy náhodou zahlédne v televizi relaci pro hluchoněmé, pochopí, že Virgil se s ním pokouší komunikovat a prosí ho o pomoc. Zanedlouho je povýšen a v nové funkci se stane svědkem krutého experimentu, při kterém je starý šimpanz v leteckém trenažéru ozářen smrtící dávkou záření. Když vojenskou základnu navštíví vládní komise, je pro demonstraci výzkumu vybrán Virgil, Jimmy však odmítne odvést sympatického opičáka na jistou smrt. Jimmy se opět spojí s Terri a pokusí se Virgila osvobodit.


[CZ] Projekt X 1987 Celý Film Online

Projekt X

Podrobnosti


Původní název : Projekt X
Země : Rumunsko
Jazyk : kansa
Délka : 148 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Gabor Kairell
Režie : Zacariah Noshin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Manisha Samira, Soumaya Bode
Produkce : Kaisaan Harun
Hudba : Sarunas Kolos
Kamera : Kuran Bardia
Kostýmy : Katrese Temisan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1945
Produkční společnosti : Eskay Movies
Distribuce : Electric Entertainment
Rozpočet : 48 078 533 USD
Tržby : 55 410 888 USD

Projekt X / Project X (2012) | ČSFD.cz
Projekt X sleduje tři zdánlivě nenápadné studenty 4. ročníku, kteří se snaží zviditelnit před svým odchodem z vysoké školy. Jejich myšlenka byla zcela nevinná – uspořádat večírek, na který nikdy nikdo nezapomene.
Projekt – Wikipedie
Projekt (z lat. pro-jicio, pro-iectum, návrh, rozvrh) znamená: . Zpracovaný záměr, rozvrh nebo plán nějaké budoucí činnosti nebo jejího výsledku (stavby, stroje, organizace a podobně).
SGL Projekt
Architektonický atelier SGL Projekt - projekty a rekonstrukce staveb, interiery, vystavní expozice a design nábytku -
Nové nízkoenergetické a originální byty v Praze - X-LOFT.CZ
X-LOFT je rezidenční projekt. Nové nízkoenergetické, originální a neobyčejné byty 2+kk blízko centra Prahy. Lofty jsou světlo, prostor, design, originalita.
Projekty rybníků - projekt-rybniku.cz
Již od roku 1993 jsem autorizovaný inženýr v oboru vodohospodářské stavby a krajinného inženýrství.


Ke shlédnutí. Cz titulky. Watch Free. Česká. Full Movie. Celý Film. Cz dabing. Český Film. České. Český Dabing.1080p. 480p. BDrip. Stáhnout. Ulozto. Stream. MP4. DVDrip. Avi. 720p. Hd. Sleduj Filmy. Film online. Download. Ke Stažení. iPad. iPhone.. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Zdarma