Monday, August 13, 2018

[CZ] Ztracen ve vesmíru 2011 Celý Film Online

cz Ztracen ve vesmíru 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Ztracen ve vesmíru má skóre 8,0 z 10, na základě 9670 recenzí



Vizuálně dokonalá podívaná! Jeden z nejvydařenějších sci-fi filmů roku 2011 se zabývá základní lidskou potřebou kontaktu a bezmeznou touhou po přežití. Po ztrátě kontaktu se Zemí uvízne kosmonaut Lee Miller osamocený na mezinárodní vesmírné stanici na oběžné dráze. Systémy podpory života postupně slábnou a Lee musí čím dál tím víc bojovat o svůj zdravý rozum a také o vlastní život. Jeho svět se uzavírá do klaustrofobické osamělé existence, až jednou učiní na palubě zvláštní objev...


[CZ] Ztracen ve vesmíru 2011 Celý Film Online

Ztracen ve vesmíru

Podrobnosti


Původní název : Ztracen ve vesmíru
Země : Peru
Jazyk : lakotština (lkt)
Délka : 152 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Laurette Conna
Režie : Rumina Alexanda

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marcin Rahan, Izzie Jeanice
Produkce : Hermionie Chardannay
Hudba : Sydnie Karys
Kamera : Faraj Yad
Kostýmy : Obinna Gar

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. červen 1985
Produkční společnosti : Victor Studios
Distribuce : Shaftesbury Films
Rozpočet : 90 151 335 USD
Tržby : 30 332 016 USD

Ztracen ve vesmíru / Love (2011) | ČSFD.cz
Ztracen ve vesmíru je rozhodně působivé dílko - po audiovizuální stránce mu nemám co vytknout, po stránce herecké taky ne... Snad mohlo být více poutavé a méně uspávající (celý film jsem viděl asi až na čtvrtý pokus).
Ztraceni ve vesmíru, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Píše se rok 2050 a planeta Země se kvůli poničenému životnímu prostředí stává neobyvatelnou. NASA vysílá do vesmíru záchránou expedici, jejíž většinu tvoří pětičlená rodina Robinsonů.
Ztraceni ve vesmíru – Wikipedie
Ztraceni ve vesmíru (anglicky Lost in Space) je americký sci-fi film z roku 1998, natočený na motivy stejnojmenného seriálu ze 60. let dvacátého století. Režie se ujal Stephen Hopkins. Hlavní role ztvárnili William Hurt jako profesor Robinson, Matt LeBlanc v postavě majora Dona Westa, Heather Grahamová hrající doktorku Judy Robinsonovou a Lacey Chabertová v úloze Penny Robinsonové.
Ztraceni ve vesmíru / Lost in Space (1998) | ČSFD.cz
Venous666. Moje oblíbené Sci-fi Béčko. Novodobá rodinka Robinsonů ve vesmíru. Hledají nový svět k osídlení. Celý film drží napětí, buď jako samotný star vesmírné lodi až po akční scény s mým oblíbeným hercem Joey (Matt LeBlanc).
Ztracen ve vesmíru (2011) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Ztracen ve vesmíru Vizuálně dokonalá podívaná! Jeden z nejvydařenějších sci-fi filmů roku 2011 se zabývá základní lidskou potřebou kontaktu a bezmeznou touhou po přežití.


Sleduj Filmy. Avi. Česká. Český Film. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Zdarma. Cz titulky.. 480p. DVDrip. Watch Free.1080p. iPad. Ke Shlednutí. Stáhnout. Hd. Stream. Full Movie. České. 720p. MP4. Celý Film. iPhone. Cz dabing. 4k blu ray. Český Dabing. Download. Film online. BDrip. Ulozto