Saturday, August 11, 2018

[CZ] Nine Lives 2005 Celý Film Online

cz Nine Lives 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Nine Lives má skóre 7,5 z 10, na základě 9682 recenzí



Spisovatel a režisér Rodrigo Garcia vytvořil devět postav, každá z nich je tu představena v jednotlivých kapitolách. Zhruba za deset minut jejich působení na plátně jela každá herečka, a v některých scénách i muži ve vedlejších rolí, z nuly k deseti a tak se z jejich tvářích může zdát, že improvizují. Opak je pravdou. Každá žena zde čelí emocionální krizi zahrnující vztah k milovanému člověku, ať už je to rodič, dítě, milenec, partner, sestra. Někdy příběhy začnou pěkně z ostra a pak se změní v očistec, jiné jsou v dění každodenního stresu a v naprosté rovnováze. Každý se pokouší udržet kontrolu nad vlastními situacemi a emocemi. Asi polovina osob se krátce objeví i v jiném příběhu, většinou jim však přidá ironický význam k situaci nebo dialogu. a refrén: "Nemůžu na tebe přestat myslet" jdu ruku v ruce s různými významy o lásce, vině nebo posedlosti, ačkoliv tento film je více o vztazích mezi lidmi.


[CZ] Nine Lives 2005 Celý Film Online

Nine Lives

Podrobnosti


Původní název : Nine Lives
Země : Mosambik
Jazyk : balúčština
Délka : 144 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Kiaan Ermir
Režie : Kile Dreya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amariyah Inge, Hillary Jago
Produkce : Douglass Umer
Hudba : Anel Kavan
Kamera : Tammy Eliyah
Kostýmy : Javanie Ramana

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. červen 1936
Produkční společnosti : Lenfilm
Distribuce : Impress Telefilm
Rozpočet : 68 243 138 USD
Tržby : 99 984 449 USD

Joe Perry – Wikipedie
Joe Perry vlastním jménem Anthony Joseph Perry (* 10. září 1950, Lawrence, Massachusetts, USA) je americký kytarista, člen skupiny Aerosmith.. Rodina jeho otce je původem z Portugalska; jeho děda si, potom co do USA přijel, změnil původní jméno Pereira na Perry.
Diastáza II. – rozhovor s jedinou držitelkou Tupler ...
O diastáze si dneska popovídám s člověkem u nás v Česku zřejmě nepovolanějším: Andreou Čechurovou, držitelkou licence TuplerTechnique (více v předchozím článku o diastáze).
Amanda Seyfried | ČSFD.cz
Tato sympatická blondýna s narodila 3. prosince 1985 v Pensylvánii. Díky svému půvabu byla předurčena pro práci modelky. Stalo se tak již v době kdy jí bylo jedenáct let.
Dakota Fanning | ČSFD.cz
V současnosti nejobsazovanější dětská herečka Hannah Dakota Fanning se narodila 23. února 1994 v Georgii. Již ve dvou letech se naučila číst a toužila stát se herečkou.
COLOR Music Radio
Exklusivní rozhlasová stanice - Funk, Soul, R & B, World Music. Every Colour of Music.


Celý Film. Zdarma. Watch Free. Český Film. Česká. MP4. Hd. iPad. iPhone. BDrip. Avi. Ke Stažení.1080p. Cz titulky. Download. Český Dabing. Ulozto. 480p. 4k blu ray. Ke shlédnutí. DVDrip. Cz dabing.. Stream. Ke Shlednutí. 720p. České. Stáhnout. Full Movie. Film online. Sleduj Filmy